J SUCh DkUCh KBHV-07 NUCh NordUCh NV-07
IntUCh Jackpack Jonatan von Whopperson

Jonte är lillebror som kom till oss ett halvår tidigare än vi egentligen tänkt oss.
Han är en riktig mysprick som vet att njuta av livet och som fallit in i ledet som andra hanhund utan att ens överväga att utmana Popper om rangordningen.

Han är född 4 september 2002 hos Marie Eriksson Kennel Jackpack i Sätila och flyttade hem till oss i november -02. Han samägs med uppfödaren som har avelsrätten på honom.

Jontes utställningskarriär är ganska omfattande. Han är väldigt flitigt utställd med flera BIR, ett par BIM, 5 Cert innan sitt svenska utställningschampionat och ett antal Cacib. Han har ett danskt Cert också, vilket berättigat honom även titeln dansk utställningschampion.
I september 2007 blev han BIM på köpenhamnsvinnarutställningen och kan även titulera sig KBHV-07. Där fick han Cacib, så efter det var det "bara" ett kvar i något annat land för titeln IntUCh. Vi åkte till Norsk vinnarutställning i Hamar i november 2007 för att försöka få Cacib i Norge, och det gick vägen. Han blev bästa hane och BIM med norskt Cert och Cacib och fyra titlar att lägga till sitt namn. Norsk och Nordisk utställningschampion, Norsk vinnare -07 och Internationell utställningschampion.

Efter att ha tränat Popper ganska mycket i gryt så var det en självklarhet att även Jonte skulle meriteras i denna gren. Även Jonte gillar grytträningen och är otroligt rörlig i gångarna. Jontes prov blev efter de nya reglerna med galler, och han har 2xVG som berättigar honom titeln "J". Han tog förresten sitt svenska och sitt danska utställningschampionat ur Jaktklass.

Jonte har genomfört MH (mentalbeskrivning hund). Han är HD-röntgad i maj 2008 med resultat A och ögonlyst i januari 2008 med resultat ua.

Hittills har Jonte parat 3 tikar, och det har resulterat i 2, 7 och 2 valpar. De senaste är födda i januari 2007. Han står till avelsförfogande för lämpliga tikar efter samråd med Marie på kennel Jackpack.

Jonte i CK-boken, med stamtavla, bild & meriter (klicka här)