J SECH Jackpack PG

Popper är den som lärt oss mycket av det vi kan om hund.
Han är en kille som är sig själv nog, men som hänger med på diverse upptåg om han tycker att det verkar vara värt det.

Han är född 17 augusti 1999 hos Marie Eriksson Kennel Jackpack i Sätila och flyttade hem till oss i oktober -99. Vi bodde i lägenhet ett drygt halvår först, sen flyttade vi till en avstyckad hästgård med helt inhägnad trädgård.

Popper ställdes ut för första gången som valp på Malmö Int 2000 och blev 2:a i valpklassen, med det var vi invigda i hundutställningens värld. Hans första officiella utställning på Bäckaskogs slott blev han 2:a bästa hane och fick sitt första Cert, sen var jag såld. Vi ställde ut ganska flitigt och i augusti 2002 blev han svensk utställningschampion i Ronneby. Han blev sånär även dansk utställningschampion i juni-07. Om jag hade anmält honom i både jaktklass & seniorklass så hade han haft en till utställningstitel eftersom han var den ende hanen med CK som inte gick i championklass, men eftersom certet inte delas ut i seniorklass så fick han inte det :o(
På terrierklubbens utställning i Bjuv i september-07 blev han BIS-R Veteran.

Genom rasklubbens aktiviteter kom vi i kontakt med grytträning via en "prova på"-gång. Det visade sig att Popper tyckte det var jätteballt att skälla på den där randiga typen i kitteln och efter lite träning gick vi våra prov. När Popper tränade gryt så var reglerna såna att man hade öppet mellan hund & grävling, så det blev en och annan blessyr, men det verkade bara trigga honom mer. Han har 3xG och 1xVG enligt den gamla bedömningen och därmed ett "J" som titel.

Popper har genomfört MH (mentalbeskrivning hund).

Den 18 oktober 2007 kastrerades han på veterinärens inrådan, efter att hans ena testikel växt sedan i somras och vi inte vill utsätta honom för risken att utveckla cancer.

Popper i CK-boken, med stamtavla, bild & meriter (klicka här)